Χρήστος Κατσιάδας (Σκαθαροζούμης)

Ο Χρήστος γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1940 στη “Χώρα του Ποτέ” και έζησε εκεί μέχρι την τρυφερή ηλικία των 77 ετών. (Τί???Αλήθεια λέω!!!)

Το χόμπι του, όπως καταλάβατε και από τα παραπάνω, είναι να τρολλάρει τα πάντα!! Επίσης, του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, όπου παίζει ερασιτεχνικά με την παρέα του, λαμβάνοντας συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά, η μουσική που γενικά την ψάχνει πολύ, και οι βόλτες οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει καλή παρέα. Κάτι ακόμα που θα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό το θεσπέσιο πλάσμα είναι η μεγάλη του αρρώστια με οτιδήποτε Creepy υπάρχει (ναι τα θεωρεί τέχνη) και η τεράστια αγάπη που τρέφει για τους Bad Characters.

Στο Go Radio ξεκίνησε ως ακροατής με το κωδικό όνομα “Σκαθαροζούμης”, καταφέρνοντας σιγά σιγά με σταθερά και ύπουλα βήματα να διεισδύσει στα άδυτα του σταθμού, σέρνοντας μαζί του καταλάθος και τον καλό του φίλο Mike (απλά τον ξεγέλασα γιατί χρειαζόμουν ένα δόλωμα). Μαζί δημιούργησαν την εκπομπή "Why so Serious?".

Αγαπημένα Anime: Dragonball, Kabamaru, Digimon, Fairy Tail, Sword Art Online, Code Geass, Bleach, High school DxD, Watamote   κ.α.

Αγαπημένοι χαρακτήρες: BeetleJuice, Joker, Gollum, Skeletor, Vegeta, Gasai Yuno, Erza Scarlet, Laxus Dreyar, Yuuki Asuna, Lord Beerus, Zaraki Kenpachi

Αγαπημένη μουσική: Βασικά ακούσματα: Rock, Metal (Ιδιαίτερη αδυναμία στις μπαλάντες). Σε γενικές γραμμές: Ακούει ότι του κάνει κλικ στα αυτιά.

 

ΥΓ. Αν ποτέ βρεθεί τυχαία μπροστά σας, οι γιατροί συνιστούν να του λέτε σε όλα ‘’Ναι’’ γιατί είναι ποιο τρελός απ’ όσο φαίνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αναφέρετε ποτέ το όνομα του 3 φορές. 

75521731_2794812083883755_4848442551566336000_n