Τάσος Νταπαντάς (Pro - εδρος)

Γεννημένος 26 Ιανουαρίου 1988, από μικρός είχε μέσα του το μικρόβιο του μικροφώνου. H τηλεόραση στα παιδικά του χρόνια ήταν το φάρμακο του, καθώς τότε υπήρχε μια τεράστια ποικιλία από παιδικές εκπομπές, αλλά και κινούμενα σχέδια. Όνειρο του είναι να κάνει μία εκπομπή τύπου Disney Club στην τηλεόραση.

Έχει ζήσει σε 6 περιοχές μέχρι τώρα. Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μενίδι, Δάφνη, Καλλιθέα και Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα ξεκίνησε στα 19 του χρόνια, κάνοντας ανεξάρτητες εκπομπές. Πρώτος του επαγγελματικός σταθμός αποτελεί το Involved Radio, όπου μπήκε σε διαφορετικά μονοπάτια. Μέσα από τα πολύ επιτυχημένα project του "Οδός Ερωτευμένων" και "Hakuna Matata" έγινε γνωστός και αγαπητός προς τον κόσμο. Συνέχισε τη ραδιοφωνική του πορεία στο D.I.T. Radio με την εκπομπή "Αγάπη Είναι", η οποία γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία. Φτάνοντας στο σήμερα που βρίσκεται στο Greek Otaku Radio.

Έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις με πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Sean Schemmel, o David J. Fielding, o Tomokazu Seki, o Yuki Ono, η Βούλα Κώστα κ.α. , παρουσιάσεις σε μεγάλα event, guest σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεν σταματάει με τίποτα.

Στο Greek Otaku Radio ζει το όνειρο του και έχει ανοίξει φτερά για πολύ μεγάλα πράγματα.
Είναι Voice Actor, έχει δουλέψει με τον Ακίνδυνο Γκίκα και φέρει πιστοποίηση από τον ίδιο ώστε να βρίσκεται στο χώρο της μεταγλώτισσης.

Κατά τ' άλλα, του αρέσουν τα games, το μπάσκετ και τα ταξίδια. Πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Ταύρο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ασχολείται με το fandub, τραγουδάει στο μπάνιο, και καμιά φορά έξω από αυτό, και τρελαίνει κόσμο μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Αγαπημένα Αnime : Dragonball - Νaruto - Kuroko No Basuke  

Αγαπημένοι Χαρακτήρες : Goku -  Naruto - Tetsuya Kuroko - Ryuzaki (L) 

16681528_10154161865105894_1146697287555092228_n