Γιώργος Τιμαμόπουλος

Με λένε Γιώργο Τιμαμόπουλο, είμαι 20 ετών και γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι φοιτητής για 3ο συνεχές έτος στο Τμήμα Κινηματογράφου, της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μοντάζ από το 2015 και ξέρω να παίζω αρμόνιο-πιάνο. Ασχολήθηκα για 1 χρόνο με το YouTube ως δημιουργός περιεχομένου, μοντάροντας για δικά μου και άλλων δημιουργών κανάλια. Περιστασιακά ασχολούμαι με τη σύνθεση μουσικών μελωδιών ή/και κομματιών.

Μου αρέσουν τα anime, τα κινούμενα σχέδια και ο κινηματογράφος γενικότερα, όπως επίσης και η μεταγλώττιση, τα αγαπώ όλα εξίσου αφού μεγάλωσα με αυτά. Και ακόμα περισσότερο εκτιμώ και θαυμάζω τη δουλειά των ανθρώπων που είναι πίσω από αυτά. 

Στο Greek Otaku Radio είχα βρεθεί ως ακροατής τον Οκτώβριο του 2019 εντελώς τυχαία όταν έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ήταν ένα από τα αποτελέσματα που εμφανίστηκαν και το πάτησα από ενδιαφέρον. Ήταν το καλύτερο που μου είχε συμβεί όχι μόνο για εκείνη τη χρονιά, αλλά και για κάθε επόμενη. Ήμουν ενεργός στο chat του σταθμού ως «tgio» τίτζιο. Είναι τιμή μου και χαρά μου να είμαι μέλος σήμερα της υπέροχης ομάδας αυτού του διαδικτυακού σταθμού, στον τομέα της επεξεργασίας βίντεο και να συμβάλλω κι εγώ στο σκοπό του σταθμού, να μοιραστούμε την αγάπη που έχουμε για τα anime, τα manga, τα βιντεοπαιχνίδια, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιαπωνίας και της Κορέας γενικότερα.

Αυτά από μένα, peace!

Αγαπημένα anime: My Hero Academia, Attack on Titan, Toradora, Spirited Away, Το Κινούμενο Κάστρο, Το Κάστρο στον Ουρανό.

Αγαπημένες ταινίες: οι τριλογίες Kung Fu Panda, Πώς να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας και Αυτοκίνητα. 

Αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια: Omori, Kingdom Hearts, Little Nightmares, Danganronpa 

308234372_824747368964872_8180796251690314779_n