Δημήτρης Τσουμπρής (Mitsaras-kun)

Kon'nichiwa

Γεννημένος στις 18/04/1197 ημέρα Παρασκευή. Παραλίγο, Σαββατογεννημένος…

Όντας τέκνο με ρίζες από Ασία μιας και ένας εκ των δύο γονέων του έχει καταγωγή από Φιλιππίνες δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιρροές της ασιατικής κουλτούρας από τη ζωή του. Με πρώτη επαφή το φαγητό...

Η πρώτη επαφή του με τα anime ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Κάθε Σαββατοκύριακο ανυπομονούσε να δει τα παιδικά στην τηλεόραση και κυρίως pokemon και yu-gi-oh.

Στην ηλικία των 13 ετών απέκτησε προσωπική πρόσβαση στο ίντερνετ και μέσα από εκεί εισχώρησε στον κόσμο των anime, ανακαλύπτοντας όλα τα φανταστικά πράγματα που είχε να του προσφέρει.

Στον ελεύθερό του χρόνο, του αρέσει να ασχολείται με το να παίζει video games με αγαπημένα genre να είναι τα platformers και τα RPG (JRPG), να παρακολουθεί σειρές και ταινίες και να διαβάζει manhwa(Korean manga)

Στόχος του είναι κάποια μέρα να αποκτήσει σωματότυπο σαν του Baki( Baki the grappler). Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, μικρά βήματα (baby steps όπως λένε και στο χωριό του στα Γιάννενα) πρώτα προσπαθεί να αποκτήσει six packs… γιατί τα μόνα six packs που έχει δει είναι στις μπύρες.

Φόβος του είναι να μην κατάληξη σαν το one punch man… δηλαδή υπερβολικά δυνατός. 

1

Αγαπημένα Αnime: HxH, Demon slayer, Black clover

Αγαπημένοι Χαρακτήρες: Killua, Giyuu Tomioka, Asta

 

Arigatōgozaimashita 

2