Ρεμπέκα Τσίγκα (Chibi Luna)

Καυστική overthinker, σκυλογατομάνα με χιούμορ πιο σκούρο από πίσσα και έφεση στα λογοπαίγνια. Όντας άνθρωπος των άκρων με περίπου 77.777 χόμπι και αγάπη για τις τέχνες όπως το τραγούδι, το σκίτσο, τη συγγραφή και πολλά άλλα, καταλήγει να ασχολείται με χίλια πράγματα ταυτόχρονα χωρίς τελικά να ολοκληρώνει κανένα από αυτά.

Με κλασική μουσική στο background, της αρέσει να διαβάζει οτιδήποτε καταφέρει να της τραβήξει την προσοχή, η οποία και χάνεται πολύ σύντομα αν δεν υπάρχει ένα γερό plot twist ανά δυόμιση κεφάλαια.

Μπορεί να πάει απ’ το  -10 στο 100 σε ένα snap των δακτύλων, αλλάζει προσωπικότητες σαν το Split και για κάποιο λόγο γράφει σε τρίτο πρόσωπο παρ’ όλο που αναφέρεται στον εαυτό της.

Λένε η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή.

Ε λοιπόν, όσον αφορά τα anime, εγώ υπομονή, ΔΕΝ έχω! Ο κύριος λόγος που προτιμώ ταινίες και ΜΌΝΟ ολοκληρωμένες σειρές anime, comic, βιβλίων ΚουΤουΛου…

 

Αγαπημένες anime ταινίες: Maquia: When The Promised Flower Blooms κι ό,τι έχει περάσει απ' τα μαγικά χέρια του Hayao Miyazaki (Spirited Away, Princess Mononoke, Howl's Moving Castle κ.ά.) και του Makoto Shinkai (Your Name, Weathering With You, Suzume κ.ά.).

Αγαπημένες anime σειρές: The Promised Neverland, AOT, Cyberpunk, Demon Slayer, Dororo, Record of Ragnarok, Orange, Angels of Death, Tokyo Ghoul κ.ά.

Αγαπημένοι χαρακτήρες: Maquia, Kamaji, Zeniba, Moro, Daijin, Tomoya, Emma, Levi, Kyojuro, MR. HAGANEZUKA κ.ά.

387482884_364288229374325_8866392682935117118_n