ArtAnime

Το artANIME είναι μια πύλη για να μπορούν μοιράζονται τα μέλη, είτε αρχάριοι είτε προχωρημένοι, τα σχέδια και τις δημιουργίες τους γύρω από το anime(και όχι μόνο), με ασφάλεια και εμπιστοσύνη πως οι αναρτήσεις τους δεν θα γελοιοποιηθούν!

https://www.facebook.com/pg/Artanime

CD Media

Η CD Media δραστηριοποιείται από το 1993 στην εμπορία και διανομή ψυχαγωγικού λογισμικού και προϊόντων οικιακής διασκέδασης (games software & hardware). Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας, οι δραστηριότητές της αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

H CD Media έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσωπεία των μεγαλύτερων εκδοτών video games παγκοσμίως: Ubisoft Entertainment (Ελλάδα & Βαλκάνια), Blizzard Entertainment (Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα), Take2 Interactive, Capcom (Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο), Disney Interactive Studios, Square Enix/Eidos, Tecmo/Koei, Blackbean, Sony Computer Entertainment (PlayStation2, PlayStation3, PSP), Microsoft (Xbox, Xbox360, Games for Windows), της σειρές αξεσουάρ gaming & mp3 players των εταιρειών Saitek, MadCatz, Logic3, ενώ παρέχει υπηρεσίες διανομής, υποστήριξης & back office στην Electronic Arts Hellas.

www.cdmedia.gr

Fuzhou Garden

Καλως ήρθατε στο Fuzhou Garden.

To κινέζικο εστιατόριο όπου η γεύση συναντά την ποιότητα. Περιηγηθείτε στη μεγάλη ποικιλία γεύσεων που διαθέτει το εστιατόριο σε κινέζικα πιάτα αλλά και Sushi.
Για τους λάτρεις του μπουφέ κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 19:30 έως 23:30 και Κυριακή 13:00 με 17:00 υπάρχει τεράστια ποικιλία γεύσεων με την υπογραφή πάντα του Chef Chen Shiduo.
Τηλέφωνο κρατήσεων - 2109889688 

 

https://www.facebook.com/fuzhou.garden/

Κέντρο Ιαπωνικών & Κινέζικων Σπουδών Οικονομάκου

Το Κέντρο Ιαπωνικών & Κινεζικών Σπουδών Οικονομάκου είναι το μοναδικό που συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας και της Κίνας, για πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές ή και για απλή εξάσκηση της γλώσσας.

Σήμερα, είναι το μοναδικό κέντρο γλωσσών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

http://www.oikonomakou.gr/

Cosplayers//GR

Το "Cosplayers//GR", αποτελεί το δικό σας μεγάλο ουδέτερο και ανεξάρτητο δίκτυο της κοινότητας του ελληνικού Cosplay, αφιερωμένο στην -πλήρη- ενημέρωση, κάλυψη, καταγραφή και προώθηση όλων των Cosplayers, των εκδηλώσεων Cosplay και οτιδήποτε σχετίζεται με Cosplay και Ιαπωνία στην Ελλάδα.
 
 
Μην χάσετε τίποτα, ακολουθώντας όλα τα μέσα του δικτύου της κοινότητας.

http://www.cosplayers.gr/

An1meDawn

Tο An1medawn θέτει ως στόχο την ένταξη των Manga/Anime στην ελληνική πραγματικότητα. Γνωρίζουμε, ότι βρισκόμαστε πίσω σε αυτό το κεφάλαιο της ψυχαγωγίας, οπότε ας βάλουμε τα δυνατά μας, σαν γνώστες του αντικειμένου, να αναδείξουμε τον πλούτο αυτό και στην χώρα μας. 

 

http://an1medawn.eu/

Bandai Namco Hellas

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT conducts its business in a wide range of fields in entertainment markets around the world.

Our ultimate focus will be on the creation and provision of entertainment that draws on BANDAI NAMCO's unique strengths.

Bandai Namco

GreeceJapan.com

News and events about Japan and the Greek-Japanese relations. Please mention that GreeceJapan.com is an independent private project and is NOT affiliated with, funded, or associated with official and Government bodies and organizations or Greek and Japanese associations.

GreeceJapan.com

AnimeHouse.gr

Το σπίτι όλων των Anime fans και otaku στη Θεσσαλονίκη! Χιλιάδες anime, manga, cosplay, gaming και collectibles προϊόντα στη διάθεσή σας! Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.

Στρατηγού Καλλιδοπούλου 26, 54642 Θεσσαλονίκη

www.animehouse.gr