ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σκέφτηκες ποτέ να ανοίξεις τα μάτια σου και να υπάρχει ένας κόσμος για Anime; Μια ομάδα εκλεκτών παιδιών μαζεύτηκε με σκοπό να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο. Το αποτέλεσμα... Greek Otaku Radio... To 1o Anime Radio στην Ελλάδα!

Παιδιά με διαφορετικά γούστα, αλλά με ένα κοινό ενδιαφέρον, μαζεύτηκαν για πρώτη φορά το 2013 με σκοπό να φτιάξουν μια καθημερινότητα γεμάτη Anime, αγαπημένη Ιαπωνική μουσική και Live εκπομπές για όλα τα γούστα. Πλέον το G.O. Radio (Greek Otaku Radio) έχει ωριμάσει, έχοντας στόχο την προώθηση της Ιαπωνικής κουλτούρας στο ελληνικό κοινό. Τα μέλη του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες φιλοδοξίες και να φέρουν ακόμα πιο αποκλειστικό περιεχόμενο για τους οπαδούς της Ιαπωνικής μουσικής, events και συνεργασίες με όσους μοιράζονται το πάθος τους για την ιαπωνική κουλτούρα.

Με διευρυμένη θεματολογία εκπομπών και αρθογραφίας, όχι μόνο οι Έλληνες Otaku έχουν το δικό τους σπίτι, αλλά και οι λάτρεις των games, της λογοτεχνίας του φανταστικού και της Κορεάτικης μουσικής θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

Θα μας βρείτε στην ιστοσελίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας εδώ.


Email Επικοινωνίας Greek Otaku Radio
info@goradio.gr

Γενικός Υπεύθυνος Greek Otaku Radio
Αναστάσιος Νταπαντάς

Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων Θεσσαλονίκης Greek Otaku Radio
Αννέτα Ιμπρισίμη

Ραδιοφωνικοι Παραγωγοί Greek Otaku Radio
'Αγγελος Ζόγκος
Αναστάσιος Νταπαντάς
Άννα Χριστάκη
Ανδρέας Τσαβταρίδης
Αννέτα Ιμπρισίμη
Βλάσης Τσιάμας
Γεωργία Μπαρδοπούλου​
Γιάννης Βασιλόπουλος
Διονυσία Λαμπαδαρίου
Ευδοκία Τζε
Ιωάννα Πολατίδου
Κώστας Κορμπάκης
Λίντα Αντωνοπούλου
Μαρία Κουτσικοπούλου
Ορέστης Μπαρδόπουλος

Πασχάλης Τασούδης

Χρυσηίδα Χρυσάφη