Τρέιλερ και visual για το anime Burn the Witch

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

Το πρώτο τρέιλερ με αγγλικούς υπότιτλους για το Burn the Witch είναι γεγονός. Η επίσημη ιστοσελίδα του anime δημοσίευσε το τρέιλερ μαζί με ένα νέο visual. Το anime θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου με εκδηλώσεις προβολών στην Ιαπωνία, ενώ θα προβληθεί στο Amazon Prime Video και στο Hikari TV.

Το τρέιλερ του Burn the Witch:

 

Το νέο visual:

Επιπλέον, το φετινό 38ο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Shonen Jump της Shueisha αποκάλυψε ότι η έκδοση του anime για stream θα είναι "μια επεξεργασμένη έκδοση όπου το περιεχόμενο θα είναι λίγο διαφορετικό από την έκδοση που θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας". Ο ιστότοπος MoCa News επιβεβαίωσε ότι το anime θα αναδιοργανωθεί σε τρία επεισόδια για την έκδοση του stream.

Το καστ περιλαμβάνει τους:

  • Asami Tano ως Ninny Spangcole
  • Yuina Yamada ως Noel Niihashi
  • Shimba Tsuchiya ως Balgo Parks
  • Hiroaki Hirata ως Chief
  • Rie Hikisaka ως Osushi-chan

 

Το Studio Colorido και η ομάδα Yamahitsuji παράγουν το θεατρικό anime "μεσαίου μήκους". Ο Tatsurō Kawano (Psycho-Pass 2, Gatchaman Crowds) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία με βοηθό τον Yūji Shimizu. Στη συγγραφή των σεναρίων βρίσκεται η Chika Suzumura και στο σχεδιασμό των χαρακτήρων η Natsuki Yamada. Το σχεδιασμό του δράκου έχει αναλάβει ο Keisuke Ōkura. Στη σύνθεση της μουσικής βρίσκεται ο Keiji Inai.

Η σειριακή έκδοση του manga έκανε το ντεμπούτο της στο 38ο τεύχος του Weekly Shonen Jump και θα έχει συνολικά τέσσερα κεφάλαια, ενώ είναι βασισμένο στο one-shot του Tite Kubo που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018.

Το one-shot λαμβάνει χώρα στον ίδιο κόσμο με το Bleach. Η ιστορία επικεντρώνεται στις Noel Niihashi και Ninny Spangcole, οι οποίες εργάζονται ως μάγισσες στα κεντρικά γραφεία του Wing Bird στο Natural Dragon Management Agency του Reverse London. Όσοι ζουν στο Reverse London μπορούν να δουν υπερφυσικά πλάσματα όπως δράκους. Η Noel και η Ninny εργάζονται για να βοηθήσουν στην προώθηση της συνύπαρξης μεταξύ αυτών των πλασμάτων και ανθρώπων, αλλά μερικές φορές πρέπει να υποβληθούν σε αποστολές για να εξοντώσουν πλάσματα του κακού.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com