Τρέιλερ και visual για το Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime The Seven Deadly Sins αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία Gekijōban Nanatsu no Taizai Tenkū no Torawarebito (The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky). Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο τρέιλερ και το νέο visual της ταινίας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου στην Ιαπωνία.

Το τρέιλερ:

 

Το visual της ταινίας:

Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν ορισμένοι νέοι χαρακτήρες που θα περιλαμβάνονται στην ταινία με το αντίστοιχο καστ. Αυτοί είναι οι εξής:

Tsubasa Yonaga ως Sorada, έναν νεαρό άνδρα και ένα "ουράνιο φτερωτό άτομο" από το Sky Palace, ο οποίος ψάχνει για έναν θρυλικό "Lord Oshiro" που θα προστατεύσει το Sky Palace από το Demon Clan

Haruka Tomatsu ως Ellatte, μια νεαρή γυναίκα και ένα "ουράνιο φτερωτό άτομο" του οποίου η εμφάνιση μοιάζει πολύ με την Elizabeth. Είναι ένα αποφασισμένο αγοροκόριτσο που πιστεύει στην υπόσχεση που έδωσε με τον Sorada, καθώς περιμένει την επιστροφή του.

Toshiyuki Morikawa ως Bellion, ο αρχηγός των Six Knights of Black του στρατού του Demon Clan. Έχει στην κατοχή του ένα μεγάλο one-handed σπαθί και λέγεται ότι η δύναμή του ανταγωνίζεται εκείνη των Ten Commandments.

Η ιστορία της ταινίας έχει ως εξής:

Έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που οι The Seven Deadly Sins και η Princess Elizabeth έφεραν την ειρήνη στο βασίλειο. Για να γιορτάσουν τα γενέθλια του βασιλιά, Οι Seven Deadly Sins ταξιδεύουν σε μια απομακρυσμένη γη σε αναζήτηση του φανταστικού συστατικού "sky fish". Ο Meliodas και ο Hawk καταλήγουν σε ένα "Sky Palace" που υπάρχει πάνω από τα σύννεφα, όπου όλοι οι κάτοικοι έχουν φτερά. Ο Meliodas περνιέται λανθασμένα για ένα αγόρι που έχει διαπράξει έγκλημα και τον κλείνουν φυλακή. Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι προετοιμάζουν μια τελετή για να αμυνθούν εναντίον ενός άγριου θηρίου που ξυπνάει κάθε 3.000 χρόνια. Ωστόσο, οι Six Knights of Black, ένας στρατός Demon Clan, φτάνουν και αφαιρούν τη σφραγίδα από το θηρίο για να απειλήσουν τη ζωή των κατοίκων του Sky Palace. Ο Meliodas και οι σύμμαχοί του συναντούν τους Six Knights of Black σε μάχη.

Στο καστ επιστρέφουν οι:

Yuuki Kaji ως Meliodas

Sora Amamiya ως Elizabeth

Misaki Kuno ως Hawk

Aoi Yūki ως Diane

Tatsuhisa Suzuki ως Ban

Jun Fukuyama ως King

Yuuhei Takagi ως Gowther

Maaya Sakamoto ως Merlin

Tomokazu Sugita ως Escanor

 

Επικεφαλής διευθυντής της παραγωγής είναι ο Noriyuki Abe, ενώ ο Yasuto Nishikata σκηνοθετεί την ταινία στην A-1 Pictures. Στο σενάριο βρίσκεται ο Makoto Uezu, ενώ ο Keigo Sasaki επιστρέφει στο σχεδιασμό των χαρακτήρων και εκτελεί ως διευθύνων σύμβουλος animation. Ο Hiroyuki Sawano συνθέτει τη μουσική.

Ο Nakaba Suzuki ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο περιοδικό Weekly Shōnen Magazine το 2012. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά 24 επεισοδίων κυκλοφόρησε το 2014 και ολοκληρώθηκε το 2015. Τον Αύγουστο του 2016, έκανε πρεμιέρα ένα special τηλεοπτικό anime τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War-, ενώ η δεύτερη σεζόν με τίτλο The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Στην ιστορία του έχουν βασιστεί πολλά spinoff manga, novels, OVAs και games.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com