Τρέιλερ και visual για την ταινία My Hero Academia -Heroes: Rising-

από την Θεοδώρα Π. 

 

Με τη δεύτερη ταινία My Hero Academia -Heroes: Rising- να είναι καθ' οδόν, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer στο επίσημο website. Στο βίντεο βλέπουμε νέες σκηνές και ακούμε το theme song "Higher Ground" από Sumika.  

Το νέο τρέιλερ της ταινίας: 

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα δημοσιεύτηκε και ένα νέο visual για την ταινία. Στην αφίσα επίσης παρατηρούμε 2 νέους χαρακτήρες, 2 αδέρφια, τους Mahoro και Katsuma, που λέγεται ότι θα αποτελέσουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή.  

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 20 Δεκεμβρίου και ο Kōhei Horikoshi, ο δημιουργός του manga, επιβλέπει την παραγωγή και είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ο Kenji Nagasaki και ο Yousuke Kuroda επιστρέφουν από τη σειρά και την προηγούμενη ταινία στη σκηνοθεσία και το σενάριο, αντίστοιχα. Στο σχεδιασμό των χαρακτήρων επιστρέφει και ο Yuuki Hayashi, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο BONES.  

Ο Horikoshi έχει δηλώσει πως αυτή η ταινία θα είναι και η τελευταία, καθώς θέλει να είναι το finale, και θα δούμε περισσότερο “plus ultra” από όσο είδαμε στην προηγούμενη ταινία My Hero Academia: Two Heroes.  

Αναφορικά με την υπόθεση, αφότου ο All Might αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ένας νέος κακός, ο Nine, εμφανίζεται, και θεωρείται ότι είναι ο χειρότερος κακός όλων. Αυτόν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αγαπημένοι μας εκπαιδευόμενοι ήρωες Deku, Bakugo και Todoroki. Επομένως καταλαβαίνουμε ότι η ταινία χρονολογείται μετά την 3η σεζόν και μετά τη μάχη του All Might με τον All for One.  

 

Πηγές: Anime Νews Νetwork, Comicbook