Τρέιλερ για την 4η, 5η και 6η ταινία K: Seven Stories

Η επίσημη ιστοσελίδα του Κ anime από GoRA και GoHand ξεκίνησε να προβάλλει τρία νέα προωθητικά βίντεο για την 4η, 5η και 6η ταινία του project K: Seven Stories. Στα βίντεο ακούμε το ending song του συγκροτήματος angela για κάθε μία ταινία.

Το προωθητικό βίντεο της 4ης ταινίας K: Seven Stories:

 

Το προωθητικό βίντεο της 5ης ταινίας K: Seven Stories:

 

Το προωθητικό βίντεο της 6ης ταινίας K: Seven Stories:

 

Η πρώτη ταινία του project με τίτλο R:B ~Blaze~ κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου στην Ιαπωνία. Η δεύτερη ταινία με τίτλο SIDE:BLUE ~Tenrō no Gotoku ακολουθεί στις 4 Αυγούστου, ενώ η τρίτη ταινία SIDE:GREEN ~Uwagaki Sekai~ έρχεται στη 1 Σεπτεμβρίου. Η τέταρτη ταινία του project με τίτλο Lost Small World ~Ori no Mukō ni (To the Other Side of the Cage) θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου, η πέμπτη ταινία Memory of Red ~BURN~ στις 3 Νοεμβρίου και η έκτη και τελευταία ταινία Circle Vision ~Nameless Song~ θα προβληθεί στη 1 Δεκεμβρίου.

Ένα anime short με τίτλο “The Idol K” θα προβάλλεται μαζί με κάθε ταινία του project.

Στη σκηνοθεσία και τη σχεδίαση των χαρακτήρων επιστρέφει ο Shingo Suzuki στο στούντιο GoHands. Ο Mikio Endo βρίσκεται ξανά στη σύνθεση της μουσικής, ενώ το συγκρότημα angela θα εκτελέσει τα ending theme songs και για τις έξι ταινίες, όπως επίσης το opening song του project με τίτλο "SURVIVE!".

Το K: Memory of Red είναι ο τίτλος ενός manga του franchise, ενώ τα K SIDE:BLUE, K:SIDE:GREEN και K: R:B είναι τίτλοι από novels. Το KLost Small World είναι manga και novel, ενώ το Idol K αποτελεί ένα βιβλίο παρωδίας που φαντάζεται τους χαρακτήρες ως είδωλα. Η έκτη ταινία θα παρουσιάσει μια καινούργια ιστορία.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com