Το your name. αποκτά live-action προσαρμογή στο Hollywood

p11-schilling-your-a-20160901

Το your name. (Kimi no Na wa.) του Makoto Shinkai μπήκε στο στόχαστρο μεγάλων παραγωγών του Hollywood σύμφωνα με τα τελευταία νέα. Συγκεκριμένα, η Paramount Pictures και η Bad Robot Productions βρίσκονται πίσω από την προσαρμογή του anime σε live-action ταινία. Υπεύθυνοι παραγωγής είναι ο Abrams (Star Wars: Episode VIIThe Force Awakens) και η Lindsey Weber από τη Bad Robot μαζί με τον Genki Kawamura, τον παραγωγό της αρχικής anime ταινίας. Ο βραβευμένος  Eric Heisserer (Arrival, Final Destination 5) θα γράψει το σενάριο, ενώ οι Paramount και Bad Robot θα συνεργαστούν με την TOHO για τη διανομή της στην Ιαπωνία.

Ο Shinkai ανέφερε: «Το your name. είναι μία ταινία που δημιουργήθηκε με την έμφυτη φαντασία μιας ιαπωνικής ομάδας και φτιάχτηκε σε ένα εγχώριο μέσο. Όταν μια τέτοια δουλειά εμποτίζεται από την κινηματογραφική παραγωγή του Χόλιγουντ, μπορεί να δούμε νέες δυνατότητες για τις οποίες είχαμε πλήρη άγνοια. Ανυπομονώ για live-action με ενθουσιασμό.»

Σύμφωνα με δήλωση του Kawamura: «Μέχρι να συναντηθώ με τους ανθρώπους από τη Bad Robot, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν απλώς ένα όνειρο, όμως φαίνεται ότι είναι η πραγματικότητα τώρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη ομάδα από τον J. J. Abrams και την ομάδα του για να αναγεννήσει το your name. Και το Arrival που γράφτηκε από τον Eric Heisserer, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες sci-fi που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι ο Eric θα απεικονίσει την αποκορύφωση του your name. που αναμιγνύει την επιστημονική φαντασία και μια ιστορία αγάπης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Το your name. έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 2016 και προβλήθηκε σε 92 χώρες. ‘Εγινε η τέταρτη ταινία υψηλότερης συνολικής είσπραξης όλων των εποχών στην Ιαπωνία, η δεύτερη ιαπωνική ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις και η δεύτερη anime ταινία με τις υψηλότερες συνολικές εισπράξεις.

 

Πηγές: hollywoodreporter.com, animenewsnetwork.com