Το Sword Art Online αποκτά νέα σεζόν

Το Sword Art Online επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα σεζόν, όπως ανακοινώθηκε στο "Dengeki Bunko Aki no Saiten 2017" (Dengeki Bunko Fall Festival 2017) στο Τόκιο. Συγκεκριμένα, το νέο τηλεοπτικό anime θα αποτελεί προσαρμογή του Alicization arc από το Sword Art Online light novel του Reki Kawahara, ενώ θα έχει τίτλο Sword Art Online: Alicization.

Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν: 

 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς επιστρέφουν στους αρχικούς ρόλους με τον Yoshitsugu Matsuoka ως Kirito και την Haruka Tomatsu ως Asuna. Επιπλέον, η Ο Ai Kayano δίνει τη φωνή της στην Alice και ο Nobunaga Shimazaki θα παίξει τον Eugeo

Στην εκδήλωση "Dengeki Bunko Aki no Saiten 2017" αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι το spinoff novel του Keiichi Sigsawa με τίτλο Sword Art Online Alternative Gun Gale Online θα αποκτήσει και αυτό μία anime προσαρμογή. Στο anime project θα πρωταγωνιστούν οι Tomori Kusunoki και Yōko Hikasa.

Το Sword Art Online μετρά δύο τηλεοπτικές σειρές, ένα anime special και μία ταινία με τίτλο Sword Art Online: Ordinal Scale, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, στο novel έχουν βασιστεί αρκετά manga, games και μια επίδειξη εικονικής πραγματικότητας στην Ιαπωνία.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com