Το νέο anime Gintama κάνει πρεμιέρα στη 1 Οκτωβρίου

Το Gintama επιστρέφει στις οθόνες μας με το "Porori Arc" και όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του anime, η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στη 1 Οκτωβρίου. Το anime θα κυκλοφορήσει στα τηλεοπτικά κανάλια TV Tokyo, TV Hokkaido, TV Aichi, TV Setouchi και TVQ Broadcasting Kyushu της Ιαπωνίας.

Παράλληλα, δημοσιεύτηκε ένα νέο visual: 

Οι Blue Encount θα εκτελέσουν το νέο opening της σειράς με τίτλο "VS", ενώ η γυναικεία μπάντα Ayumikurikamaki τραγουδά το "Hankō Seimei" (Opposition Proclamation), το οποίο θα αποτελεί το ending song.

Ο Hideaki Sorachi ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga το 2004 και μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία manga στην Ιαπωνία, μετρώντας πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε έντυπη μορφή. Τον περασμένο Ιούλιο, μπήκε στο τελευταίο του arc.

Το πρώτο τηλεοπτικό anime έκανε πρεμιέρα το 2006 και συνεχίστηκε (με αρκετές εκτεταμένες παύσεις) μέχρι το 2013. Η 5η και τελευταία σειρά Gintama κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου, ενώ τον Απρίλιο ξεκίνησαν να προβάλλονται επαναλήψεις. Το manga έχει εμπνεύσει επίσης δύο ταινίες anime με την τελευταία Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare να έχει κυκλοφορήσει το 2013.

 

 Πηγή: animenewsnetwork.com