Το manga Welcome to the Ballroom μπαίνει ξανά σε παύση

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 


ballroom_blog_anuncio_2

Το manga Welcome to the Ballroom θα επιστρέψει σε παύση για έναν ή δύο μήνες, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός Tomo Takeuchi στο Twitter. Η Takeuchi είχε ξεκινήσει να αισθάνεται αδιαθεσία αρχές Δεκεμβρίου, όμως, ακόμα δεν έχει ακόμη αναρρώσει πλήρως.

Το manga έκανε επίσης παύση τον Οκτώβριο λόγω της καθιέρωσης ενός νέου συστήματος και της αντικατάστασης των βοηθών, γεγονός που επιβράδυνε τη ροή εργασίας. H παύση συνεχίστηκε το Νοέμβριο λόγω προβλημάτων της ροής εργασίας στο νέο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας. Στη συνέχεια, το manga εμφανίστηκε στο τεύχος Ιανουαρίου 2022 του περιοδικού Monthly Shonen της Kodansha, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου.

Το manga έχει ξαναμπεί σε παύση για λόγους υγείας της δημιουργού στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019, και από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2020.

Η Takeuchi ξεκίνησε να δημοσιεύει το Welcome to the Ballroom στο περιοδικό Monthly Shonen το 2011. Η anime προσαρμογή 24ων επεισοδίων από την Production I.G έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2017.

Το manga ήταν υποψήφιο για τα βραβεία Manga Taisho, ενώ κατατάχθηκε στις λίστες οδηγών με τα καλύτερα manga για το 2013 των Comic Natalie's και Kono Manga ga Sugoi!.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com