Το manga The Seven Deadly Sins θα ολοκληρωθεί σε 1 χρόνο

Chapter161

Ο δημιουργός του manga The Seven Deadly Sins, Nakaba Suzuki, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Da Vinci της Kadokawa, δηλώνοντας ότι σχεδιάζει να ολοκληρώσει το manga Nanatsu no Taizai σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. Συγκεκριμένα, υπολογίζει ότι θα τελειώσει μετά από περίπου 40 τόμους, ενώ σημείωσε ότι σχεδιάζει να του δώσει ένα τέλος που να αξίζει σε ένα shōnen περιοδικό.

Επιπλέον, δήλωσε ότι οποιοδήποτε σχέδιο για sequel του manga θα εξαρτηθεί από τους εκδότες του περιοδικού. Ένα πιθανό σενάριο για κάποιο επόμενο έργο του θα ήταν ένα baseball manga.

Ο Suzuki ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο περιοδικό Weekly Shōnen Magazine το 2012. Στην ιστορία του βασίστηκε ένα τηλεοπτικό anime 24 επεισοδίων που κυκλοφόρησε το 2014, ενώ τον Αύγουστο του 2016 ακολούθησε ένα τηλεοπτικό anime 4 επεισοδίων με τίτλο The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War-. Η δεύτερη σεζόν του anime με τίτλο The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, ενώ στις 18 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσει η anime ταινία Gekijōban Nanatsu no Taizai: Tenkū no Torawarebito (The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky).

 

Πηγή: animenewsnetwork.com