Το manga Gintama φτάνει στο τέλος του

Gintama

Μετά από 14 χρόνια κυκλοφορίας, το manga Gintama ρίχνει τίτλους τέλους. Συγκεκριμένα, το manga του Hideaki Sorachi έχει ακόμα 5 chapters για να ολοκληρωθεί, όπως ανακοινώθηκε στο 38ο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha. Αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις, το Gintama θα τελειώσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το manga μπήκε στο τελευταίο arc ("Silver Soul" arc) τον Ιούλιο του 2016. Η τελευταία anime σειρά με το "Porori Arc" ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2017, ενώ μπήκε σε παύση από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο.

Ο Sorachi ξεκίνησε να δημοσιεύει το Gintama το 2014 και συνεχίζει να κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία manga στην Ιαπωνία. Το manga ξεπερνά τα 55 εκατομμύρια αντίτυπα σε έντυπη μορφή. Στην ιστορία του έχουν βασιστεί 2 anime ταινίες με την τελευταία Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare να κάνει πρεμιέρα τον 2013. Το manga ενέπνευσε επίσης διάφορα OVAs και μια ταινία live-action που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017. Το sequel της ταινίας έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στην Ιαπωνία.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com