Το manga Detective Conan μπαίνει σε παύση

37960274-detective-conan-wallpaper

Σε παύση πρόκειται να μπει το manga Detective Conan, ευτυχώς όμως, όχι για πολύ. Όπως ανακοινώθηκε στο φετινό 6ο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Sunday της Shogakukan, το manga του Gosho Aoyama θα μπει σε παύση τεσσάρων εβδομάδων, ξεκινώντας από το επόμενο τεύχος του περιοδικού. Ο λόγος είναι ότι ο δημιουργός του, θέλει να διεξάγει έρευνα για την εξέλιξη της ιστορίας του. Το manga θα επιστρέψει στο 11ο τεύχος του περιοδικού.

Το manga επέστρεψε πρόσφατα από μια παύση εννέα εβδομάδων που ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου και έληξε στις 28 Νοεμβρίου. Ο Aoyama επίσης διενήργησε έρευνα κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος.

Το Weekly Shonen Sunday είχε επισημάνει παλαιότερα ότι το spinoff manga της σειράς, Meitantei Conan Zero no Tea Time (Detective Conan: Zero's Tea Time), από τον Takahiro Arai, θα δημοσιεύει νέα chapters μόνο όταν το κυρίως manga θα βρίσκεται σε παύση.

Το Detective Conan ξεκίνησε να δημοσιεύεται το 1994 και τον περασμένο Αύγουστο έγινε η 1η σειρά manga του Weekly Shonen Sunday που δημοσίευσε το 1,000ο chapter. Στην ιστορία του είναι βασισμένη η ομότιτλη anime σειρά και μια ετήσια σειρά ταινιών anime. Η 22η ταινία της σειράς, Detective Conan: Zero the Enforcer (Meitantei Conan Zero no Shikkōnin), έκανε πρεμιέρα στις 13 Απριλίου και έγινε η Νο1 σε κέρδη ταινία στην ιστορία του franchise.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com