Το Kingdom Hearts έρχεται στο PC

από τον Παναγιώτη Νηφόρο


1

Η σειρά Kingdom Hearts δεν χρειάζεται συστάσεις. Με μια πορεία σχεδόν 20 ετών, έχοντας γράψει τη δική της ιστορία στις επιτραπέζιες και φορητές παιχνιδομηχανές, ποτέ δεν είδαμε ωστόσο κάποιο παιχνίδι της σειράς να κυκλοφορεί στο PC. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, αφού η Square Enix ανακοινώνει στο πλαίσιο του Epic Games Store Showcase, ότι 11 παιχνίδια του franchise αναμένονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic, μέσα από 4 διαφορετικά πακέτα.

2

Όλα αυτά στις 30 Μαρτίου, με τον παραγωγό Ichiro Hazama να δηλώνει στο δελτίο τύπου: "είναι μεγάλη υπόθεση να κάνουμε προσβάσιμες τις αναρίθμητες περιπέτειες του Kingdom Hearts στους PC gamers ανά τον κόσμο."

Αναλυτικότερα, τα πακέτα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες, θα είναι:

Το Kingdom Hearts HD 1.5 + ReMIX που ο αρχικός του στόχος είναι να μυηθούν στο σύμπαν οι νέοι παίκτες, αφού περιλαμβάνει το Kingdom Hearts Final Mix, το Kingdom Hearts Re:Chain of Memories του GameBoy Advance και το Kingdom Hearts 358/2 Days του Nintendo DS.

Ακολουθεί το δεύτερο πακέτο Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, με το Kingdom Hearts II Final Mix, το Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix του PSP και το Kingdom Hearts Re:Coded του Nintendo DS.

Ενώ στο τρίτο πακέτο, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue περιλαμβάνονται το Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD του Nintendo 3DS, το Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage, αλλά και η νέα HD ταινία Kingdom Hearts x Back Cover που εξηγεί τους μυστηριώδεις Foretellers και τη θέση τους στην ευρύτερη ιστορία.

Φυσικά οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, Kingdom Hearts μαζί με το DLC πακέτο Re Mind, και με το μουσικό spin-off Kingdom Hearts Melody of Memory.

 

 

Πηγές: www.gematsu.com