Το Free! - Iwatobi Swim Club αποκτά νέα σειρά

maxresdefault

Μετά την ταινία Free! -Take Your Marks-, η οποία προβάλλεται ακόμα στους κινηματογράφους τις Ιαπωνίας, το anime Free! αποκτά νέα τηλεοπτική σειρά. Το νέο ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise και η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Το “επεισόδιο 0” του νέου anime θα έχει events προβολών, ενώ τα DVD και Blu-ray Discs των ταινιών Free! -Timeless Medley- Kizuna και Free! -Timeless Medley- Yakusoku θα περιέχουν έντυπα αίτησης για εισιτήρια προτεραιότητας σε αυτά τα events. Η επίσημη ιστοσελίδα θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προβολές σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η πρώτη anime σειρά Free! έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιου του 2013. Η δεύτερη σεζόν με τίτλο Free! Eternal Summer ακολούθησε τον Ιούλιο του 2014, ενώ η ταινία High Speed! -Free! Starting Days- έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2015. Η πρώτη ταινία συλλογής Free! -Timeless Medley- Kizuna κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου 2017 και η δεύτερη ταινία συλλογής Free! -Timeless Medley-Yakusoku ακολούθησε στη 1 Ιουλίου. Η ταινία Free! -Take Your Marks-, η οποία αποτελεί sequel της σειράς, έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το περασμένο Σάββατο.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com