Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba αποκτά PS4 και smartphone games

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

Kimetsu-No-Yaiba-4

Το φετινό 16ο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Shonen Jump της Shueisha ανακοίνωσε ότι το manga του Koyoharu Gotouge, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, αποκτά video game για το PlayStation 4. Ο τίτλος του θα είναι Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppūtan και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Η ιστορία του παιχνιδιού θα εξελίσσεται σε ένα “demon-slaying action” σενάριο, το οποίο είναι βασισμένο στο manga, ενώ οι παίκτες θα λαμβάνουν το ρόλο του Tanjiro, βοηθώντας την Nezuko να θεραπεύσει την ασθένειά της.  

Παράλληλα, η Aniplex ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός smartphone game με τίτλο Kimetsu no Yaiba: Keppū Kengeki Royale (Demon Slayer: Blood-Stench Blade Royale). Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2020 σε smartphones iOS και Android, ενώ πρόκειται για ένα “ασύμμετρο παιχνίδι δράσης και επιβίωσης” κατά το οποίο ομάδες δαιμόνων και demon slayers έρχονται αντιμέτωποι.  

Ο Gotouge ξεκίνησε να δημοσιεύει το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba στο περιοδικό Weekly Shonen Jump τον Φεβρουάριο του 2016. Η ιστορία του ενέπνευσε ένα τηλεοπτικό anime που έμεινε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019 και θα λάβει μια anime ταινία sequel. Στο manga έχουν βασιστεί επίσης δύο novels και μία θεατρική παράσταση. 

 

 

Πηγές: animenewsnetwork.com, crunchyroll.com