Το Boro the Caterpillar του Miyazaki έρχεται τον Μάρτιο

Το πρώτο anime του Hayao Miyazaki έπειτα από 5 χρόνια, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως ανακοίνωσε το Ghibli Museum στην επίσημη ιστοσελίδα του. Συγκεκριμένα, το "Kemushi no Boro" (Boro the Caterpillar), μια anime ταινία μικρού μήκους, έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στις 21 Μαρτίου στο μουσείο. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο Miyazaki ήταν το The Wind Rises που κυκλοφόρησε το 2013. 

Ο Miyazaki συνέλαβε, έγραψε και σκηνοθέτησε το anime, το οποίο έχει διάρκεια 14 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Η ιστορία του επικεντρώνεται γύρω από μια πρόσφατα εκκολαφθείσα κάμπια που ονομάζεται Boro, καθώς ξυπνάει με φρέσκα μάτια και παίρνει τα πρώτα της βήματα σε έναν κόσμο γεμάτο με φίλους και εχθρούς.

Επιπλέον, ο αγαπημένος σκηνοθέτης δουλεύει πάνω στη νέα ταινία μεγάλου μήκους Kimi-tachi wa Dō Ikiru ka (How Do You Live?), ο τίτλος της οποίας προέρχεται από το ομότιτλο αριστουργηματικό έργο του συγγραφέα Genzaburō Yoshino που κυκλοφόρησε το 1937. Αναμένεται ότι θα περάσουν τρία έως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί η ταινία.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com