Το Athens Art Festival επιστρέφει στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου

Δελτίο Τύπου 


viva post (1)

Το Athens Art Festival επιστρέφει δυνατό!!! Μια αχτίδα στον πολιτισμό μας!

Μετά από ένα χρόνο, το απόλυτα καλλιτεχνικό φεστιβάλ ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. 

Η καρδιά του event είναι οι άνθρωποι που προωθούν, προβάλλουν την τέχνη τους και τη δουλειά τους, συμβάλλοντας έτσι στην προβολή και ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να γνωρίσει το κοινό μια μεγάλη ποικιλία από όλες τις μορφές των τεχνών μας. 

Ελάτε να μας βρείτε, για μια τριήμερη γιορτή τέχνης όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε εκθέσεις ζωγραφικής – φωτογραφίας – εικαστικών και περίπτερα εκθετών μικρά και μεγάλα. 

Main Stage με ένα υπέροχο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και activations να περιμένουν όλους τους παρευρισκομένους.

Artists, Cosplayers, Crafters, Instagrammers θα σας περιμένουν για να κάνουν την βόλτα σας πιο απολαυστική, αλλά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους στο Red Carpet. 

Φέτος εγκιανιάζουμε το Cosplay Contest που θα αποτελεί αναπόσπαστο event του Athens Art Festival. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 17.00, κορυφαίοι cosplayers θα βρεθούν στο stage για να διαγωνιστούν με την ανάδειξη των καλύτερων! 

Κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή, γεμάτη μουσική και φυσικά φαγητό και ποτό!

Μείνετε συντονισμένοι στα social για να ενημερωθείτε πρώτοι για τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα του φεστιβάλ. 

https://www.instagram.com/athensartfestival/

https://www.facebook.com/athensartfestival

*Προπώληση εισιτηρίων ( viva - public) :  https://www.viva.gr/tickets/festival/athens-art-festival-2022/

banner 1216x370(2)