Το anime Fairy Tail επιστρέφει το 2018 με την τελευταία σεζόν

arjw8wqvwnihalb6fq3k

Το manga του Fairy Tail μπορεί να τελειώνει, το anime όμως επιστρέφει το 2018. Το νέο διαδόθηκε σήμερα από τον δημιουργό του manga, Hiro Mashima, στον επίσημο λογαριασμό του Twitter. Μάλιστα, δήλωσε στα αγγλικά “Η τελευταία σεζόν του τηλεοπτικού anime FAIRY TAIL θα προβληθεί το 2018!”.

Το πιο πρόσφατο prequel τηλεοπτικό anime Fairy Tail, κυκλοφόρησε το 2016 και είχε τίτλο Fairy Tail Zero. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο manga του Mashima, έκανε πρεμιέρα το 2009, ενώ η δεύτερη σεζόν ακολούθησε το 2014. Το 2012, κυκλοφόρησε η πρώτη anime ταινία με τίτλο The Fairy Tail the Movie: Phoenix Priestess, αποτελώντας sequel της σειράς. Η τελευταία ταινία με τίτλο The Fairy Tail: Dragon Cry έκανε πρεμιέρα στον προηγούμενο Μάιο στην Ιαπωνία. Το manga ενέπνευσε, επίσης, δύο OVA, το πρώτο από τα οποία κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το δεύτερο με τίτλο Fairy Tail the Movie: Prologue - The First Morning προβλήθηκε το 2013.

Τον προηγούμενο Μάιο, το περιοδικό Weekly Shōnen Magazine της Kodansha δήλωσε ότι απέμεναν ακόμα 10 chapters για την ολοκλήρωση του manga.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com