Τίτλος, teaser και πρεμιέρα για τη νέα ταινία Free!

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 


Στα πλαίσια της 8ης επετείου του franchise Free!, η Kyoto Animation αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την ολοκαίνουργια ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει. Ο τίτλος της θα είναι Free! The Final Stroke και θα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 22 Απριλίου 2022.

Παράλληλα, ένα νέο teaser δημοσιεύτηκε, το οποίο αναφέρει ότι το προσεχές project θα είναι το "final chapter" για το franchise.

 

Μαζί με το teaser, κυκλοφόρησε και ένα νέο visual, πάνω στο οποίο φαίνεται διατυπωμένη η φράση "let's go, to the stage of glory".

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, στη σκηνοθεσία της ταινίας θα επιστρέψει ο Eisaku Kawanami, ενώ το ρόλο του Haruka Nanase θα αναλάβει ξανά ο Nobunaga Shimazaki.

Το franchise του Free! περιλαμβάνει τρεις τηλεοπτικές anime σεζόν που προβλήθηκαν το 2013, το 2014 και το 2018. Η πρώτη ταινία με τίτλο High Speed! -Free! Starting Days- κυκλοφόρησε το 2015  και αποτελούσε prequel της σειράς. Στη συνέχεια ακολούθησαν το 2017 οι ταινίες Free! The Movie -Timeless Medley- the Bond και Free! The Movie -Timeless Medley- the Promise, ενώ το ίδιο έτος έκανε πρεμιέρα και η ταινία Free! -Take Your Marks-. Η τελυταία ταινία του franchise με τίτλο Free! ~Road to the World~ Yume (Dream) κυκλοφόρησε το 2019 και ήταν μια «ανακατασκευή» της τηλεοπτικής σεζόν Free! Dive to the Future, καθώς επίσης και μια γέφυρα με τη νέα ταινία.

                                                             

 

Πηγή: animenewsnetwork.com