Τέλος για το manga Haikyu!! στις 20 Ιουλίου

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

Το manga Haikyu!! του Haruichi Furudate πλησιάζει στο τέλος του σύμφωνα με το περιοδικό Weekly Shonen Jump της Shueisha. Συγκεκριμένα, το 32ο τεύχος του αποκάλυψε ότι το manga θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου στο συνδιασμένο 33ο και 34ο τεύχος του περιοδικού. Το τελευταίο κεφάλαιο θα έχει 28 σελίδες, συμπεριλαμβανομένης μιας έγχρωμης σελίδας.

Στο προηγούμενο τεύχος είχε ήδη ανακοινωθεί ότι το Haikyu!! είχε φτάσει στην κορύφωση του τελευταίου arc της ιστορίας του, το οποίο είχε ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι η πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της σειράς Haikyu!! To The Top θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο, έπειτα από καθυστέρηση λόγω COVID-19. Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Ο Furudate ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο Weekly Shonen Jump το 2011, ενώ η πρώτη anime σειρά έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2014. Η δεύτερη σεζόν του anime ακολούθησε τον Οκτώβριο του 2015 και η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016. Η τέταρτη σεζόν Haikyu!! To The Top έκανε πρεμιέρα με το πρώτο μέρος τον Ιανουάριο του 2020. Το manga έχει επίσης εμπνεύσει μια σειρά θεατρικών έργων και αρκετά OVA.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com