Ο Takeru (πρώην SuG) επιστρέφει με solo project "sleepyhead"

img_takeru

Ο Takeru, πρώην frontman του visual kei συγκροτήματος SuG, ανακοίνωσε το νέο solo project του με τίτλο "sleepyhead". Οι SuG έκλεισαν την αυλαία τους στις 2 Σεπτεμβρίου του 2017 με το τελευταίο live στο Nippon Budokan, έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στη visual kei μουσική σκηνή της Ιαπωνίας.

Τα νέα γύρω από το όνομά του είχαν ησυχάσει μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ωστόσο, εντύπωση είχε προκαλέσει ένα tweet με ένα φεγγάρι και ένα κείμενο "13040820 SEC HELL" που εμφανιζόταν καθημερινά στον επίσημο λογαριασμό του. Αυτό ήταν στην πραγματικότητα μια αντίστροφη μέτρηση που αντιστοιχεί στον κύκλο του πραγματικού φεγγαριού, με τους αριθμούς να αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των δευτερολέπτων από την παράστασή τους στο Budokan μέχρι την έναρξη του solo project του. Επίσης, η αντίστροφη μέτρηση έληξε τη νύχτα του "Super Blue Blood Moon". Με αυτό τον τρόπο, ο Takeru ανακοίνωσε την έναρξη του "sleepyhead" και την πρώτη του συναυλία "Tomei Shingetsu" στο TSUTAYA O-EAT της Shibuya στο Τόκιο στις 17 Μαρτίου.

Επιπλέον, το μουσικό βίντεο του νέου τραγουδιού "Yamikumo" ("Cloud of Darkness") κυκλοφόρησε και ο Takeru ανυπομονεί για το τι θα φέρει το μέλλον. 

“sleepyhead” 「闇雲」MV:

 

Κατά την περίοδο που ο Takeru βρισκόταν με τους SuG, η μπάντα ήταν ενεργή παγκοσμίως. Εκτός από την Ασία (δηλαδή την Ταϊλάνδη, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν και την Κίνα) διοργάνωσαν μια ευρωπαϊκή περιοδεία και μια συναυλία στο Μεξικό. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί και με το sleepyhead σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μια σελίδα στο Facebook έχει δημιουργηθεί για τους φανς του εξωτερικού.

Ο Takeru σχολίασε: «Έζησα μια γεύση κόλασης για 13040820 δευτερόλεπτα. Δεν έχω σαφή στόχο ή απαντήσεις και είμαι απροετοίμαστος, αλλά αποφάσισα να μπω στην ομίχλη. Έδωσα μία πρόκληση στον εαυτό μου να μην ενταχθώ σε καμία εταιρία διαχείρισης για την ώρα, αλλά να ξεκινήσω από μόνος μου. Υπάρχουν πολλές δοκιμασίες που δεν έχω ακόμα αντιμετωπίσει, αλλά οι συναυλίες όπου μπορώ να συναντήσω όλους εσάς θα αξίζουν.»

 

OFFICIAL Facebook Page

https://www.facebook.com/sleepyhead.tokyo/

Message From Takeru

https://www.facebook.com/sleepyhead.tokyo/videos/996102560537725/

OFFICIAL WEBSITE

http://sleepyhead.tokyo/

TAKERU’S OFFICIAL TWITTER
https://twitter.com/ta_streetgothic

 

0TH ANNIVERSARY LIVE “Tomei Shingetsu”

03/17/2018 Shibuya TSUTAYA O-EAST

OPEN 5:00pm / START 5:30pm

sleepyhead