Όλες οι πληροφορίες για την ταινία Bungo Stray Dogs: Dead Apple

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime Bungo Stray Dogs, ανακοίνωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία Bungo Stray Dogs: Dead Apple. Επιπλέον, ξεκίνησε να προβάλει νέο τρέιλερ, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου στην Ιαπωνία.

Το τρέιλερ της ταινίας:

 

Στην ιστοσελίδα αναρτήθηκε και το νέο visual της ταινίας. 

Τα περισσότερα από τα μέλη του καστ θα επιστρέψουν στους αρχικούς τους ρόλους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι:

Yūto Uemura ως Atsushi Nakajima

Mamoru Miyano ως Osamu Dazai

Kensho Ono ως Ryūnosuke Akutagawa

Kishō Taniyama ως Chūya Nakahara

Sumire Morohoshi ως Kyōka Izumi

Yoshimasa Hosoya ως Doppo Kunikida

Hiroshi Kamiya ως Ranpo Edogawa

Toshiyuki Toyonaga ως Junichirō Tanizaki

Hiroyuki Kagura ως Kenji Miyazawa

Yu Shimamura ως Akiko Yosano

Chiaki Omigawa ως Naomi Tanizaki

Rikiya Koyama ως Yukichi Fukuzawa

Mitsuru Miyamoto ως Ougai Mori

Sora Amamiya ως Elise

Junichi Suwabe ως Sakunosuke Oda

Jun Fukuyama ως Ango Sakaguchi

Akira Ishida ως Fyodor D.

 

Επίσης, ο Kazuya Nakai συμμετέχει στο καστ, ερμηνεύοντας τον χαρακτήρα Tatsuhiko Shibusawa

Στη σκηνοθεσία της ταινίας επιστρέφει ο Takuya Igarashi, ενώ ο Yoji Enokido γράφει την ταινία σε συνεργασία με τον συγγραφέα του manga, Kafka Asagiri. Ο Nobuhiro Arai επιστρέφει στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και ως επικεφαλής σκηνοθέτης animation, ενώ στη σύνθεση της μουσικής βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο Taku Iwasaki. Η παραγωγή της ταινίας γίνεται στο στούντιο BONES και η διανομή της πραγματοποιείται από την Kadokawa Animation.

Οι GRANRODEO επιστρέφουν στην εκτέλεση του opening theme, ενώ οι Luck Life, οι οποίοι ερμήνευσαν τα ending songs και για τις δύο τηλεοπτικές σειρές, έχουν αναλάβει το ending theme της ταινίας.

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε μια υπόθεση μυστηρίου, η οποία αφορά power users από όλο τον κόσμο, αφού ξαφνικά διαπράττουν αυτοκτονία ο ένας μετά τον άλλον μετά την εμφάνιση μιας παράξενης ομίχλης στη σκηνή. Μετά από αίτημα του Ango Sakaguchi, το Armed Detective Agency επικεντρώνεται στη διερεύνηση του Tatsuhiko Shibusawa, ενός power user που ονομάζεται "συλλέκτης", και σε έναν άντρα που υποψιάζονται ότι συνδέεται με το περιστατικό.

Το anime Bungō Stray Dogs αποτελεί προσαρμογή του ομότιτλου manga από Kafka Asagiri και Sango Harukawa. Η πρώτη τηλεοπτική σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2016, ενώ η δεύτερη σεζόν 12 επεισοδίων ακολούθησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Το manga έχει επίσης εμπνεύσει ένα smartphone game και ένα OVA, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com