Οι OLDCODEX διαλύονται

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 


ogp

Μετά από 12 χρόνια, οι OLDCODEX διαλύονται. Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα τους και οι ίδιοι ευχαρίστησαν τους φανς τους για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Πριν διαλυθούν, θα συνεισφέρουν στη 2η σεζόν της ταινίας Free! The Final Stroke με το θεματικό κομμάτι.

Τα επίσημα fan club OLDCODEX Mobile Members και OLDCODEX Mobile Member's Store θα κλείσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Tatsuhisa Suzuki είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι θα έβαζε σε παύση όλες τις δραστηριότητες του που σχετίζονταν με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Αυτή η ανακοίνωση ήρθε αμέσως μετά την ανακοίνωση της τραγουδίστριας LiSA για αποχή από ορισμένες δραστηριότητες λόγω ψυχικής και σωματικής κόπωσης. Ο Suzuki και η LiSA παντρεύτηκαν το 2020, ωστόσο, στις 30 Ιουλίου βγήκε στη δημοσιότητα μια υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση μεταξύ του Suzuki και μιας συνεργάτιδάς του.

Λόγω της παύσης του, ο Suzuki παραιτήθηκε από το ρόλο του Kōtarō Higashi/Ultraman Taro στη δεύτερη σεζόν του anime Ultraman και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Tomoaki Maeno. Μετά από αυτή την παραίτηση, 6 παραγωγές anime, light novel και gaming αντικατέστησαν τον Suzuki με νέους voice actors, ανάμεσά τους το Pokémon Journeys: The Series, The Misfit of Demon King Academy: History's Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants και Tokyo Revengers.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com