Ο YOSHIKI των X Japan υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

289baf729b9152d39287c9574575f8321494352264_full

Ο YOSHIKI, ντράμερ, πιανίστας και αρχηγός των X Japan, πρόκειται να υποβληθεί σε μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης τεχνητού δίσκου του τραχήλου του αυχένα στις 16 Μαΐου στο Λος Άντζελες. Το νέο διαδόθηκε από δελτίου τύπου της Resonance Marketing & Media .

Το drumming στυλ του καλλιτέχνη τον οδήγησε σε ανάπτυξη στεφανιαίας στένωσης, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2009. Δυστυχώς, όμως, οι έντονες δραστηριότητες στη ζωή του οδήγησαν σε κήλη ενός δίσκου του αυχένα και επανεμφάνιση του προβλήματος. Η κατάσταση χειροτέρευσε τους τελευταίους έξι μήνες με αποτέλεσμα να χάσει την αίσθηση στο αριστερό του χέρι. Οι γιατροί τόσο στην Αμερική όσο και στην Ιαπωνία συμφώνησαν ότι αν δεν υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η κατάσταση της υγεία του θα είναι μη αναστρέψιμη.

Ο YOSHIKI δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Έχω χειρουργική επέμβαση στο λαιμό την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά ο χειρουργός θα ανοίξει το λαιμό μου από μπροστά και θα βάλει έναν τεχνητό δίσκο ανάμεσα στους σπονδύλους μου. Είμαι λίγο φοβισμένος, αλλά θα τα καταφέρω.

Όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητές του για τον Μάιο ακυρώθηκαν, ενώ και τα μελλοντικά γεγονότα ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναδιαρθρωθούν με βάση την ανάρρωση του καλλιτέχνη.

 

Πηγές: jame-world.com, crunchyroll.com, bbc.com