Ο Spider-Man αποκτά manga

spider

O Peter Parker είναι έτοιμος να καθηλώσει την Ιαπωνία ως Spider-Man με μια σπέσιαλ σειρά manga. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμού του δημιουργού manga Yusuke Osawa στο Twitter, επιβεβαιώθηκε ότι έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο manga Spider-Man. Η σειρά θα έχει τίτλο Spider-Man: I’m Not A Hero, θα εκτυπωθεί από Kodansha, ενώ αποτελεί τη δεύτερη σειρά manga που γεννιέται από τα Marvel Manga Awards.

Όπως δήλωσε ο ίδιος “Τελικά ανακοινώθηκε! Θα κάνω μια ειδική σειρά Spider-Man για το βραβείο Marvel Manga!” 

42956033_295361014392997_1584387858964152320_n

Λίγους μήνες πριν, είχε ανακοινωθεί ότι η εκδήλωση θα γίνει ετήσια, αφού η Marvel Comics επιβεβαίωσε τον γύρο του 2018. Η εκδήλωση άνοιξε σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Ο νικητής μπορούσε να δημοσιεύσει τη σειρά manga στο περιοδικό Weekly Shonen Magazine από την Kodansha, ενώ μια σειρά κορυφαίων κριτών επιβλέπουν την εκδήλωση. Ο Hiro Mashima, ο δημιουργός του Fairy Tail, καθόταν στο τραπέζι μαζί με τον επικεφαλή συντάκτη της Marvel Comics, C.B. Cebulski, και τον CCO Joe Quesada.

Ο Spider-Man κέρδισε αυτή τη φορά τον διαγωνισμό, αλλά δεν ήταν ο πρώτος νικητής. Στο πρώτο έτος του διαγωνισμού, ήταν ο Rocket Raccoon. Επιπλέον, οι Guardians of the Galaxy απέκτησαν δικό τους spin-off manga από τον καλλιτέχνη Kohei Uchida με τίτλο Guardians of the Galaxy: Galaxy Rush. Το manga δημοσιεύτηκε ψηφιακά από την DeNA.

Πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια έκδοσης του manga Spider-Man: I’m Not A Hero, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά οι οπαδοί αναμένουν ότι θα είναι μια περιορισμένη σειρά όπως το Guardians of the Galaxy: Galaxy Rush.

 

Πηγή: comicbook.com