Ο κιθαρίστας Shinya κάνει παύση από τους CRYSTAL LAKE

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

Μία ξαφνική ανακοίνωση δημοσίευσε η metalcore μπάντα CRYSTAL LAKE εν μέσω των έντονων δραστηριοτήτων της αυτή την περίοδο, καθώς ο κιθαρίστας τους Shinya αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα. Τα μέλη δημοσίευσαν μια αγγλική δήλωση μέσω της σελίδας τους στο Facebook, διευκρινίζοντας ότι ο Shinya δεν έχει εγκαταλείψει το συγκρότημα, αλλά θα απουσιάζει από τη σκηνή για αόριστο χρονικό διάστημα για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση, ο τραγουδιστής Ryo και ο κιθαρίστας YD δήλωσαν ότι αυτή ήταν μια απόφαση στην οποία κατέληξαν ως συγκρότημα αφού εξέτασαν τις δραστηριότητές τους και την κατάσταση του Shinya.

Η μπάντα σκοπεύει να εμφανιστεί κανονικά στις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί χωρίς τον Shinya. Ωστόσο, υπαινίχθηκαν επίσης ότι θα έχουν "συναρπαστικά νέα" που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Το νέο single των CRYSTAL LAKE με τίτλο WATCH ME BURN κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει επίσης ένα σπέσιαλ άλμπουμ crowdfunded με τίτλο The Voyages, το οποίο θα περιλαμβάνει εκ νέου ηχογραφήσεις παλαιότερων τραγουδιών με νέα σύνθεση. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.

Το μουσικό βίντεο του WATCH ME BURN:

 

 

Πηγή: jame-world.com