Νέο τρέιλερ και visual για την ταινία Dragon Ball Super: Super Hero

απο τη Μαίρη Παπαπούλιου 


Το νέο τρέιλερ της ταινίας Dragon Ball Super: Super Hero έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο New York Comic Con. Στο βίντεο βλέπουμε ορισμένα πλάνα από την ταινία, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και το CG animation.

Το τρέιλερ της ταινίας Dragon Ball Super: Super Hero:

 

Μαζί με το τρέιλερ, η Toei Animation αποκάλυψε και ένα νέο visual. Το visual περιλαμβάνει δύο νέους χαρακτήρες που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως, τους Gamma 1 και Gamma 2.

Dragon-Ball-Super-Super-Hero-introduces-two-new-characters-in

Πρόκειται για τη 2η ταινία του franchise Dragon Ball Super και για την 21η του συνολικού franchise. Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2022.

Το προσωπικό της ταινίας μοιράστηκε και ορισμένα σχέδια για κάποιους χαρακτήρες που επιστρέφουν:

Dende

Bulma

Korin

Υπεύθυνος τόσο για το σενάριο όσο και για το σχεδιασμό των χαρακτήρων είναι ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama. Μάλιστα, είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει το σενάριο, ενώ η προηγούμενη ταινία Dragon Ball Super: Broly ήταν ακόμα σε παραγωγή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: “Μια ολοκαίνουργια ταινία από τότε που το "Dragon Ball Super: Broly" βρίσκεται στα σκαριά! Ακριβώς όπως και η προηγούμενη ταινία, καθοδηγώ σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή της ιστορίας και του διαλόγου για ακόμα μία καταπληκτική ταινία. Πραγματικά δεν πρέπει να μιλήσω πολύ για την πλοκή ακόμα, αλλά να είμαι προετοιμασμένος για κάποιες ακραίες και διασκεδαστικές περιόδους, που μπορεί να έχουν έναν απροσδόκητο χαρακτήρα. Θα χαράξουμε μια ανεξερεύνητη περιοχή από την άποψη της οπτικής αισθητικής για να δώσουμε στο κοινό μια εκπληκτική βόλτα, οπότε ελπίζω ότι όλοι θα ανυπομονούν για τη νέα ταινία!

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com