Νέο teaser video για την ταινία Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

από την Θεοδώρα Π. 

 

Νέο teaser video για τη νέα ταινία Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba που έχει δρομολογηθεί για το 2020, έχει αρχίσει να προβάλλεται από την Aniplex. Η anime σειρά κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την Aniplex, η ταινία θα ακολουθήσει το Demon Train’s Arc από το manga. 

Το teaser video της ταινίας:

 

Στο λογαριασμό του anime στο Twitter, βλέπουμε και νέο visual:

Ο Haruo Sotozaki (Tales of Zestiria the X, Tales of Symphonia the Animation) είναι για άλλη μία φορά ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας στο στούντιο ufotable (Fate/Zero, Kara no Kyoukai, Katsugeki: Touken Ranbu). Όπως επίσης, ο Akira Matsushima (Maria Watches Over Us, Tales of Zestiria the X) θα είναι ο character designer. 

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τον Natsuki Hanae στο ρόλο του Tanjirō Kamado, την Akari Kitō ως Nezuko Kamado, τον Hiro Shimono ως Zenitsu Agatsuma, τον Yoshitsugu Matsuoka ως Inosuke Hashibira και τον Satoshi Hino ως Kyōjurō Rengoku

Αναφορικά με την υπόθεση του anime, κατά την περίοδο Taisho στην Ιαπωνία, ο Tanjiro, ένα παιδί που πουλάει κάρβουνα για να επιβιώσει, βρίσκει την οικογένεια του δολοφονημένη από έναν demon, ενώ η αδερφή του όντας η μόνη που επιβίωσε, μεταμορφώθηκε σε demon. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Tanjiro αποφασίζει να γίνει “demon slayer”, ούτως ώστε όχι μόνο να βοηθήσει την αδερφή του να ξαναγίνει άνθρωπος αλλά και να βρει και σκοτώσει το demon που έκανε τόσο κακό στην οικογένειά του.  

 

Πηγή: animenewsnetwork