Νέο single από τους ONE OK ROCK

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 


one ok rock

Στις 27 Μαϊου, οι ONE OK ROCK πραγματοποίησαν το πρώτο τους livestream στο κανάλι τους στο YouTube, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου single. Ο τίτλος του είναι Broken Heart of Gold και θα βγει σε κυκλοφορία στις 28 Μαϊου, μόλις μία μέρα μετά το livestream.

Το Broken Heart of Gold θα είναι το επίσημο θεματικό κομμάτι της νέας ταινίας live-action Rurouni Kenshin: The Beginning. Όπως αναφέρουν και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, αντίθεση με το "Renegades", αυτό το τραγούδι είναι μια συναισθηματική μεσαία μπαλάντα με μια μελωδία πιάνου που μοιάζει πολύ με την ταινία. Το συγκρότημα δημιούργησε αυτό το single στην Αγγλία με τον Dan Lancaster, έναν μακροχρόνιο συνεργάτη τους, υπεύθυνο για την παραγωγή άλλων επιτυχιών της μπάντας, συμπεριλαμβανομένων των "Taking Off" και "Eye of the Storm".

Το lyric video του Broken Heart of Gold:

 

Παράλληλα, οι ONE OK ROCK ανακοίνωσαν μια ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή μουσικού βίντεο από το ευρύ κοινό. Ανεξάρτητα από την εμπειρία, την εθνικότητα ή την ηλικία, κάθε συμμετέχων είναι ευπρόσδεκτος να υποβάλει τη δουλειά του σε οποιοδήποτε στυλ βίντεο. Ο νικητής του βραβείου «Καλύτερο βίντεο» θα λάβει 500.000 Yen μετρητά, ενώ το βίντεό του θα δημοσιευτεί στο κανάλι YouTube των ONE OK ROCK ως το επίσημο μουσικό βίντεο του κομματιού, οπότε μην διστάσετε να κάνετε αίτηση. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν αρχές Ιουλίου.

Εξειδικευμένος ιστότοπος: https://sp.wmg.jp/oneokrock/bhog/

Περίοδος υποβολής: 1 Ιουνίου 12:00 π.μ. έως 30 Ιουνίου 12:00 π.μ. (JST)

 

 

Πηγή: ONE OK ROCK Official Website