Νέο πρωτότυπο επεισόδιο για το My Hero Academia

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

My_Hero_Academia_Class_1A_Banner

Το φετινό 35ο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Shonen Jump της Shueisha αποκάλυψε ότι το franchise του My Hero Academia θα αποκτήσει ένα νέο πρωτότυπο επεισόδιο. Το επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 16 Αυγούστου και θα έχει τίτλο "Boku no Hero Academia: Ikinokore! Kesshi no Survival Kunren" (My Hero Academia: Survive! Do-or-Die Survival Training). Η ιστορία του θα λαμβάνει χώρα ακριβώς πριν από την εξέταση του προσωρινού διπλώματος pro hero.

Την ίδια στιγμή, θα είναι διαθέσιμα για streaming και τα δύο πρωτότυπα anime επεισόδια που είχαν κυκλοφορήσει στον συνδιασμένο 13ο και 14ο τόμο του manga στην Ιαπωνία το 2017.

Ο Kōhei Horikoshi ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga τον Ιούλιο του 2014 στο Weekly Shonen Jump της Shueisha. Η πρώτη σεζόν του anime έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2016, ενώ η δεύτερη σεζόν ακολούθησε τον Απρίλιο του 2017. Η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 και η τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2019. Το franchise έχει ανακοινώσει ότι το anime θα αποκτήσει πέμπτη σεζόν.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com