Νέο παιχνίδι Sword Art Online Alicization: Lycoris

από την Θεοδώρα Π. 

 

Το νέο παιχνίδι Sword Art Online Alicization: Lycoris ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του franchise και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου στην Ιαπωνία και 22 Μαΐου στην Ευρώπη από τη Bandai Namco Entertainment. Μάλιστα, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 9 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα μπορούμε να το παίξουμε σε Playstation 4, Xbox One και PC, μέσω Steam. 

Ακολουθεί το τρέιλερ του παιχνιδιού:

 

Το παιχνίδι ακολουθεί τη βασική πλοκή του novel από τον 9ο μέχρι τον 18ο τόμο και από το anime Sword Art Online: Alicization. Ωστόσο, δεν ακολουθεί το Sword Art Online: Alicization - War of Underworld, που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβρη. Φυσικά, οι δημιουργοί συμβουλεύτηκαν τον δημιουργό Reki Kawahara, ο οποίος ήθελε το παιχνίδι να ακολουθήσει την πλοκή, τουλάχιστον μέχρι τη μέση. Από εκεί και πέρα, το σενάριο παίρνει τη δική του τροπή.   

Σύμφωνα με τη Bandai Namco Entertainment, ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του πρωταγωνιστή Kirito, ο οποίος έχει μπει στον κόσμο Underworld, ένας εικονικός κόσμος από το Sword Art Online: Alicization arc., όπου τα A.I.s συμπεριφέρονται ως άνθρωποι. O παίκτης θα ξαναζήσει σημαντικές στιγμές από το anime και θα έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με άλλους ήρωες όπως τους Eugeo, Alice, Administrator και άλλους. Η Bandai Namco Entertainment υπόσχεται επικές μάχες και μοναδικά JRPG γραφικά. 

Αναφορικά με το anime, προβάλλεται ήδη ο δεύτερος κύκλος του arc, και περιμένουμε άλλους δύο στο μέλλον. Ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και το Μάρτιο 2019, ενώ ο δεύτερος κύκλος με τίτλο Sword Art Online: Alicization - War of Underworld έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.  
 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com