Νέο άλμπουμ και single από τους SPYAIR

SPYAIR's band pic

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των SPYAIR με τίτλο “4”, το συγκρότημα ετοιμάζεται για το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “KINGDOM”. To “KINGDOM” είναι το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των SPYAIR και θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου σε τρεις εκδοχές (Limited Edition A, Limited Edition B και Regular Edition). 

Παράλληλα, το τελευταίο single με τίτλο “MIDNIGHT” κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου, αποκαλύπτοντας μια νέα πλευρά του συγκροτήματος. Το single περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, ενώ το ομότιτλο κομμάτι MIDNIGHT γράφτηκε και χρησιμοποιήθηκε στο ιαπωνικό τηλεοπτικό δράμα Utsubokazura No Yume

Σε πρόσφατη συνέντευξη του συγκροτήματος με το Natalie.mu αναφέρει: «Ήταν απαραίτητο να ξεπεράσουμε τα όριά μας με το MIDNIGHT. Το τραγούδι γράφτηκε για αυτό το δράμα. Ένα από τα θέματα της συγκεκριμένης δουλειάς είναι η «ανισότητα». Ο ήρωας φτάνει στη μεγάλη πόλη από την ύπαιθρο, το πώς ξεπερνά αυτή τη μεγάλη διαφορά είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της σειράς. Θεωρήσαμε ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα για να εργαστούμε, γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό από κάθε ήχο των SPYAIR μέχρι στιγμής.»

Τα μουσικό βίντεο του MIDNIGHT:

 

Πηγές: jpurecords.com, japakomusic.com