Νέο άλμπουμ έρχεται από τους DIR EN GREY

bio_band

Το 10ο άλμπουμ των DIR EN GREY είναι γεγονός και η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 26 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του είναι "The Insulated World", ενώ έρχεται 3 χρόνια και 9 μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ ARCHE, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Το επερχόμενο άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις. Η Limited Deluxe έκδοση συνοδεύεται από ένα Blu-spec CD2, bonus CD και την επιλογή ενός bonus Blu-ray ή DVD. Η έκδοση First Press Limited περιλαμβάνει ένα CD και ένα bonus CD, ενώ η Regular έκδοση θα περιλαμβάνει μόνο ένα CD. Η προπώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει σε CDJapan, HMV και Amazon. Λεπτομέρειες σχετικά με το tracklist δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Το συγκρότημα θα ξεκινήσει Ευρωπαϊκή περιοδεία τον ερχόμενο Οκτώβρη με τίτλο TOUR18 WEARING HUMAN SKIN. Η συγκεκριμένη περιοδεία σηματοδοτεί την επιστροφή των DIR EN GREY στην Ευρώπη μετά από 3 χρόνια, με τελευταία την περιοδεία που είχαν πραγματοποιήσει το 2015 με τίτλο TOUR15 THE UNSTOPPABLE LIFE.

 

Πηγές: jame-world.com, jrocknews.com