Νέο άλμπουμ έρχεται από τον MIYAVI

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

10084

Επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ No Sleep Till Tokyo, ο MIYAVI επιστρέφει με νέα κυκλοφορία στις 22 Απριλίου. Ο τίτλος του θα είναι Holy Nights και θα αποτελεί το πρώτο από τα δύο νέα άλμπουμ που ετοιμάζει μέσα στο 2020. Το δεύτερο, με άγνωστο ακόμα τίτλο, άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 τον Αύγουστο. 

Το Holy Nights θα περιέχει ένα μείγμα από νέα τραγούδια, covers και διασκευές κομματιών του MIYAVI, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις. Η Limited Edition A θα διαθέτει live DVD από τη συναυλία του κιθαρίστα στο Tokyo που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας NO SLEEP TO TOKYO. Η Limited Edition B θα περιλαμβάνει DVD με ένα ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί κατά τη διάρκεια της περιοδείας. H τρίτη έκδοση είναι η Regular Edition και θα διαθέτει μόνο το CD. 

Ο MIYAVI ανακοίνωσε επίσης μια εγχώρια περιοδεία 5 στάσεων για την προώθηση του άλμπουμ, η οποία ξεκινά στις 8 Μαΐου στην Osaka. 

 

 

Πηγή: jame-world.com