Νέο άλμπουμ από τους LUNA SEA

luna

Οι LUNA SEA ετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ στις 20 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος του θα είναι LUV και όπως υποδηλώνει, το θέμα του θα είναι η “αγάπη”. Το LUV είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος, μετά το A WILL που κυκλοφόρησε το 2013. Λεπτομέρειες για την tracklist δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις: CD-only regular edition, limited edition που θα περιλαμβάνει ένα DVD με τα μουσικά βίντεο των Limit και Hold You Down, αλλά και making-of σκηνές, και δύο αποκλειστικές premium box εκδόσεις για το fanclub τους SLAVE. Τα τελευταία θα περιέχουν ένα δεύτερο CD με ζωντανές ηχογραφήσεις από το live των LUNA SEA στο Nippon Budokan στις 29 Μαΐου, ένα live DVD ή Blu-ray με υλικό από τη συναυλία τους που διοργανώθηκε αποκλειστικά για το fanclub στο Zepp Nagoya στις 24 Σεπτεμβρίου 2016, ένα photobook 100 σελίδων, μία αφίσα Β2 και ένα αντίγραφο πάσου για το προσωπικό.

Επιπλέον, το συγκρότημα ανακοίνωσε μια περιοδεία με τίτλο LUNA SEA LUV TOUR 2018, η οποία θα ξεκινήσει με δύο συναυλίες στο Mori-no-Hall 21 στις 27 και 28 Ιανουαρίου και θα τελειώσει με δύο shows στο Fukuoka Sun Palace στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.

 

Πηγή: jame-world.com