Νέες πληροφορίες και teaser video για τη νέα σεζόν Seven Deadly Sins

Η νέα σεζόν Seven Deadly Sins είναι γεγονός και το προσωπικό της σειράς αποκάλυψε επιτέλους νέες πληροφορίες. Στην εκδήλωση "Nanatsu no Taizai FES" που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τόκιο, ανακοινώθηκε η πρεμιέρα, ο τίτλος και το καστ της σειράς, ενώ προβλήθηκε και το πρώτο teaser video. Η νέα anime σειρά θα έχει τίτλο The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments (Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu) και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

Το teaser video:

 

Το προσωπικό και το καστ θα επιστρέψει στους αρχικούς του ρόλους με τους:

Yuuki Kaji ως Meliodas

Sora Amamiya ως Elizabeth

Misaki Kuno ως Hawk

Aoi Yūki ως Diane

Tatsuhisa Suzuki ως Ban

Jun Fukuyama ως King

Yuuhei Takagi ως Gowther

Maaya Sakamoto ως Merlin

Mamoru Miyano ως Gilthunder

Ryohei Kimura ως Hauser

Takahiro Sakurai ως Griamor

 

Το νέο καστ συμπεριλαμβάνει τους:

Tomokazu Sugita ως Escanor

Rina Satou ως Matrona

Yuuki Kaji ως Zeldris

Hiroki Touchi ως Estarossa

Hiroshi Iwasaki ως Galand

M.A.O ως Melascula

Daisuke Ono ως Drole

Yūsuke Kobayashi ως Gloxinia

Kenjiro Tsuda ως Monspeet

Ayahi Takagaki ως Derieri

Koji Yusa ως Grayroad

Katsuyuki Konishi ως Fraudrin

 

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Takeshi Furuta με βοηθό τον Tomoya Tanaka. Ο Takao Yoshioka θα επιστρέψει για τη σύνθεση της σειράς, ενώ υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων είναι οι Kento Toya και Keigo Sasaki. Στη σύνθεση της μουσικής βρίσκονται οι Hiroyuki Sawano και Takafumi Wada. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί από το στούντιο A-1 Pictures.

Στην εκδήλωση αποκαλύφθηκε και το νέο visual της σειράς: 

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως μία νέα anime ταινία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2018. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να δείτε το teaser video εδώ

Ο Nakaba Suzuki ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο περιοδικό Weekly Shōnen Magazine το 2012. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά 24 επεισοδίων κυκλοφόρησε το 2014 και ολοκληρώθηκε το 2015. Τον Αύγουστο του 2016, έκανε πρεμιέρα ένα special τηλεοπτικό anime τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο The Seven Deadly Sins -Signs of Holy War-. Στην ιστορία του έχουν βασιστεί πολλά spinoff manga, novels, OVAs και games, το τελευταίο από τα οποία έχει τίτλο The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia (Nanatsu no Taizai: Britannia no Tabibito) και πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Δύση το 2018 από την Bandai Namco Entertainment.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com