Νέες πληροφορίες και τρέιλερ για τη 2η σεζόν του Fire Force

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

Η δεύτερη σεζόν του anime Fire Force έρχεται τον Ιούλιο και νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν σχετικά με το καστ και το προσωπικό, ενώ δημοσιεύτηκε το νέο προωθητικό βίντεο. Το βίντεο αποκαλύπτει και το νέο opening της σειράς με τίτλο "SPARK-AGAIN" από την Aimer.

Το νέο τρέιλερ της σειράς:

 

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το ακόλουθο visual για τη 2η σεζόν:

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει πλέον o Tatsumi Minakawa, αντικαθιστώντας τον Yuki Yase από την προηγούμενη σεζόν. Επιπλέον, ο Yumenosuke Tokuda συμμετέχει στη σκηνοθεσία του animation μαζί με τους Hideyuki Morioka και Yoshio Kosakai, ενώ o Neito Hirohara συμμετέχει μαζί με τους Hiroyuki Ohkaji και Tsutomu Matsuura ως βασικοί animators. Τέλος, ο Shin'ya Takano αντικαθιστά τον Daisuke Kusaka ως σκηνοθέτη CGI και ο Kazunori Miyazato εντάσσεται μαζί με τον Yoshito Takamine ως art director. Το υπόλοιπο προσωπικό επιστρέφει από το προηγούμενο anime.

Το καστ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει στη νέα σειρά, συμπεριλαμβάνοντας τη Miyuri Shimabukuro, η οποία θα ενσαρκώσει τη νέα χαρακτήρα με όνομα Kasugatani Inka.

Ο Atsushi Ohkubo ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga Fire Force στο Weekly Shōnen Magazine της Kodansha τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο Ohkubo άφησε να εννοηθεί νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το manga ήταν στο τελικό στάδιο και ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο του. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2019.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com