Νέες πληροφορίες για την τριλογία ταινιών Code Geass

Ο επίσημος λογαριασμός του Twitter για το project Code Geass είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα μια αντίστροφη μέτρηση. Η αντίστροφη μέτρηση έληξε, αποκαλύπτοντας το νέο teaser video, αφίσες, τίτλους αλλά και ημερομηνίες πρεμιέρας για τις τρεις ταινίες. Οι ταινίες θα ανακεφαλαιώσουν και τα 50 επεισόδια των δύο anime σειρών Code Geass. Επιπλέον, το καστ επιστρέφει στους αρχικούς του ρόλους αφού οι διάλογοι θα καταγραφθούν εκ νέου, ενώ θα περιλαμβάνουν και νέες σκηνές. 

To teaser video:

 

Η πρώτη από τις τρεις ταινίες ονομάζεται Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Kōdō (Code Geass: Lelouch of the Rebellion - The Awakening Path) και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου. Η δεύτερη ταινία έχει τίτλο Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Handō (Code Geass: Lelouch of the Rebellion - The Rebellion Path) και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ η τρίτη ταινία έχει τίτλο Code Geass - Hangyaku no Lelouch - Ōdō (Code Geass: Lelouch of the Rebellion - The Imperial Path) και θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Μάιο του 2018.

Οι αφίσες του project:

Εκτός της τριλογίας, θα κυκλοφορήσουν δύο νέα έργα spinoff, τα οποία θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται το ερχόμενο φθινόπωρο στην επίσημη ιστοσελίδα Yatate Bunko. Το πρώτο spinoff έχει τίτλο Code Geass - Hangyaku no Lelouch Gaiden - Shiro no Kishi, Kurenai no Yasha (Code Geass: Lelouch of the Rebellion - Lancelot & Guren) και επικεντρώνεται σε ιστορίες του Suzaku και της Kallen. Το δεύτερο spinoff έχει τίτλο Code Geass Danshō - Mosaic no Kakera (Code Geass Story Fragment - Piece of the Mosaic) και θα επικεντρώνεται σε έξι διαφορετικούς πρωταγωνιστές των οποίων οι ζωές επηρεάζονται και διαμορφώνονται από τα γεγονότα της κύριας ιστορίας.

Επιπροσθέτως, η σειρά Code Geass θα λάβει sequel project με τίτλο Code Geass: Fukkatsu no Lelouch (Code Geass: Lelouch of the Resurrection). Η μορφή του δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά Code Geass: Lelouch of the Rebellion έκανε πρεμιέρα το 2006, ενώ η δεύτερη σεζόν Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 ακολούθησε το 2008. Το πενταμερές Code Geass: Akito the Exiled OVA αποτελεί spinoff της αρχικής σειράς anime και χρονολογείται μεταξύ των δύο σεζόν της σειράς. Το πρώτο μέρος έκανε πρεμιέρα το 2012, ενώ ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με το πέμπτο και τελευταίο μέρος.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com