Νέα σειρά για το Free! με τίτλο Free! Dive to the Future

Το Free! επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα anime σειρά μέσα στο 2018. Ο τίτλος του είναι  Free! Dive to the Future και η Kyoto Animation ξεκίνησε να προβάλλει σήμερα το πρώτο teaser. Το βίντεο αποκαλύπτει το προσωπικό της σειράς, το καστ, το theme song και την πρεμιέρα της σειράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2018. Το νέο anime θα εξιστορεί το "college student arc".

Το teaser video:

 

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ο Haruka, ο οποίος βρίσκεται στο κολέγιο στο Τόκιο, συναντά ξανά τον Asahi και ζωντανεύουν οι αναμνήσεις του από τα χρόνια του γυμνασίου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ikuya. Ο Makoto δουλεύει για το όνειρό του, καθώς βρίσκεται στο Τόκιο μαζί με τον Haruka. Ο Rin έχει μια απροσδόκητη συνάντηση στο Σίδνεϋ. Καθώς αναμένουν το νέο τους μέλλον, θα δουν έναν νέο αγώνα μπροστά; Ή αντιθέτως θα έρθουν αντιμέτωποι με το παρελθόν που άφησαν πίσω τους;

Στο καστ των ηθοποιών συμμετέχουν οι:

  • Nobunaga Shimazaki ως Haruka Nanase
  • Mamoru Miyano ως Rin Matsuoka
  • Tatsuhisa Suzuki ως Makoto Tachibana
  • Toshiyuki Toyonaga ως Asahi Shiina
  • Kouki Uchiyama ως Ikuya Kirishima

Οι OLDCODEX επιστρέφουν στην εκτέλεση του opening theme, το οποίο έχει τίτλο "Heading to Over".

Στη σκηνοθεσία της νέας σειράς βρίσκεται ο Eisaku Kawanami στην Kyoto Animation και Animation DO. Ο Masahiro Yokotani επιστρέφει στην επίβλεψη του σεναρίου, ενώ ο Futoshi Nishiya επιστρέφει στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και ως επικεφαλής σκηνοθέτης animation. Στη σύνθεση της μουσικής επιστρέφει ο Tatsuya Katō.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου.

Η πρώτη anime σειρά Free! έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιου του 2013. Η δεύτερη σεζόν με τίτλο Free! Eternal Summer ακολούθησε τον Ιούλιο του 2014, ενώ η ταινία High Speed! -Free! Starting Days- έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2015. Η πρώτη ταινία συλλογής Free! -Timeless Medley- Kizuna κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου 2017 και η δεύτερη ταινία συλλογής Free! -Timeless Medley-Yakusoku ακολούθησε στη 1 Ιουλίου. Η ταινία Free! -Take Your Marks-, η οποία αποτελεί sequel της σειράς, έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον περασμένο Οκτώβριο.  

 

Πηγή: animenewsnetwork.com