Νέα για το 'Steins;Gate World Line 2017-2018 Project'

Το Steins;Gate επιστρέφει με νέο project όπως αποκαλύφθηκε στο φετινό Anime Expo νωρίτερα στο μήνα. Η Kadokawa ανακοίνωσε σήμερα νέες πληροφορίες σχετικά με το "Steins;Gate World Line 2017-2018 Project", δημοσιεύοντας το πρώτο τρέιλερ. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ένα μέρος του project θα είναι η προσαρμογή του Steins;Gate 0 σε anime.

Το τρέιλερ του project:

 

Το visual του project:

Εκτός από το project, η αρχική anime σειρά Steins;Gate θα αναμεταδοθεί στην ιαπωνική τηλεόραση ξεκινώντας τον Οκτώβριο. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει manga προσαρμογή για το Steins;Gate 0 από τον Taka Himeno, όπως αποκαλύφθηκε από το περιοδικό Young Ace της Kadokawa. Το manga θα ξεκινήσει να δημοσιεύεται στις 4 Αυγούστου. Το Steins;Gate 0 αποτελεί παιχνίδι sequel του αρχικού παιχνιδιού Steins;Gate.

Η εταιρία παραγωγής Mages, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού με τίτλο Steins;Gate Elite, το οποίο θα είναι μία ενημερωμένη έκδοση του αρχικού Steins;Gate. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας έκδοσης και οι πλατφόρμες με τις οποίες θα είναι συμβατό.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com