Νέα για το JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind

Το JoJo's Bizarre Adventure επιστρέφει και η επίσημη ιστοσελίδα του anime JoJo no Kimyō na Bōken: Ōgon no Kaze (JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind or Vento Aureo) αποκάλυψε νέες πληροφορίες. Το πρώτο προωθητικό βίντεο δημοσιεύτηκε μαζί με ένα νέο visual, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Στο βίντεο βλέπουμε τον πρωταγωνιστή της σειράς Giorno Giovanna με την Stand Gold Experience.

Το προωθητικό βίντεο:

 

Το visual της σειράς:

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει τους:

  • Kensho Ono ως Giorno Giovanna
  • Yūichi Nakamura ως Bruno Bucciarati
  • Junya Enoki ως Pannacotta Fugo
  • Daiki Yamashita ως Narancia Ghirga
  • Kousuke Toriumi ως Guido Mista

Το JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind αποτελεί το 5ο μέρος του manga από Hirohiko Araki. Η ιστορία ξεκινά από εκεί που ο Jotaro ζητάει από τον Koichi να ταξιδέψουν στις Naples ώστε να διερευνήσει ένα πρόσωπο γνωστό ως Haruno Shiobana, του οποίου το πραγματικό όνομα αργότερα αποκαλύπτεται ως Giorno Giovanna. Η ιστορία έπειτα συνεχίζεται με τον Giorno, ο οποίος προσπαθεί να επιτύχει το στόχο του και να αναδειχθεί στην κορυφή της ομάδας μαφιόζων Passione ώστε να την μετατρέψει σε μια ομάδα αξιόλογων κλεφτών.

Στη σκηνοθεσία της σειράς βρίσκεται ο Yasuhiro Kimura και ο Hideya Takahashi. Επικεφαλής σκηνοθέτης είναι ο Naokatsu Tsuda στο στούντιο David Production. Ο Yasuko Kobayashi θα επιστρέψει από τα προηγούμενα anime για τη σύνθεση της σειράς, ενώ ο Takahiro Kishida θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες. Τη σκηνοθεσία του animation θα αναλάβει ο Shun'ichi Ishimoto.

Η προηγούμενη σειρά με τίτλο JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable κυκλοφόρησε τον Απρίλιου του 2016 και ολοκληρώθηκε με 39 επεισόδια τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com