Να γιατί ο Oda είπε το ναι για το live-action του One Piece

H μεταφορά manga και anime σε live-action ταινίες δεν τυγχάνουν εν γένει μεγάλης αποδοχής από την Otaku κοινότητα. To Hollywood γνωρίζει σαφώς τις τεράστιες επιτυχίες στη βιομηχανία των anime και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς τα εκεί.

Ο Εiichiro Oda παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι δε γνωρίζει για ποσά χρόνια ακόμα θα μπορεί να ασχοληθεί με το project του One Piece. Λόγω ηλικίας και μειωμένης πλέον αντοχής, όπως είπε, δε θα ήταν σε θέση να συμμετάσχει στις πολύπλοκες διαπραγματεύσεις για τη μεταφορά σε live-action μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επομένως, επέλεξε να τελειώνει άμεσα με το κεφάλαιο αυτό. Έξαλλου, έχει πολλά ακόμα να πει το manga του One Piece, καθώς η ιστορία θα συνεχίζεται τα επόμενα χρόνια. Πάντως, το γεγονός ότι θα συμμετέχει ο Oda στην πορεία του live-action είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό για τους fans.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηκε ότι η ιστορία του live-action θα ξεκινήσει με το Arc "East Blue", το πρώτο arc της σειράς manga, στο οποίο εισάγεται ο πρωταγωνιστής Monkey D. Luffy.

 

Πηγή: ComicBook.com