Κοσμήματα Attack on Titan x Material Crown

text

Η δεύτερη σεζόν Attack on Titan και η γνωστή μάρκα αξεσουάρ Material Crown συνεργάζονται για πρώτη φορά για τη δημιουργία κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη δημοφιλή anime σειρά. Τα κοσμήματα που θα κυκλοφορήσουν είναι δύο τύποι ασημένιων δαχτυλιδιών, ένα βασισμένο στον Eren και ένα στον Levi. Και τα δύο δαχτυλίδια φέρουν το σύμβολο των Survey Corps, τα "φτερά της ελευθερίας", έγχρωμες πέτρες, ενώ το όνομα κάθε χαρακτήρα είναι γραμμένο στα αγγλικά στο εσωτερικό τους.

Το δαχτυλίδι του Eren θα είναι ασημί χρώματος με πράσινα πετράδια, ενώ η έκδοση του Levi θα είναι μαύρου χρώματος με μπλε πετράδια. 

text 

Στα πλαίσια της συνεργασίας θα κυκλοφορήσει, επιπλέον, ένα χρυσό μενταγιόν, το οποίο είναι βασισμένο στο κλειδί του υπογείου του Eren από την ιστορία του Attack on Titan. Το μενταγιόν διαθέτει τρεις λευκές πέτρες στη λαβή του κλειδιού. 

Κάθε κόσμημα διαθέτει ειδικό κουτί και ένα πιστοποιητικό με μια εικόνα είτε του Eren είτε του Levi. Τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της Premium Bandai και μέσω της ιστοσελίδας της Material Crown. Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 11,880 yen (περίπου 95 ευρώ) για το κάθε δαχτυλίδι και 15,120 yen (περίπου 120 ευρώ) για το μενταγιόν. 

 

Πηγές: animenewsnetwork.com, otakumode.com