Η Walt Disney Japan και η Yana Toboso δημιουργούν νέο Game App

1902010511457

Όπως ανακοινώθηκε στο AnimeJapan 2019, η Aniplex και η Walt Disney Japan συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο παιχνίδι smartphone με τίτλο Disney Twisted-Wonderland. Η βασική ιδέα, το σενάριο και τα σχέδια χαρακτήρων θα προέρχονται από τη δημιουργό του γνωστού manga Black Butler, Yana Toboso. Το παιχνίδι θα επικεντρώνεται σε χαρακτήρες εμπνευσμένους από κακοποιούς των ταινιών Disney, ενώ περιγράφεται ως "παιχνίδι περιπέτειας ακαδημίας κακοποιών".

Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινά όταν ο βασικός χαρακτήρας καλείται σε έναν άλλο κόσμο μέσω ενός μαγικού καθρέφτη, όπου εκεί φτάνει στο διάσημο σχολείο μαγείας "Night Ravens College". Μη έχοντας που αλλού να πάει, προσφέρεται για προστασία από τον μασκοφόρο διευθυντή του σχολείου, γνωρίζοντας έτσι τους μη συνεργάσιμους, αλλά ιδιοφυείς μαθητές, ενώ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το Night Ravens College διαθέτει επτά κοιτώνες. Παρακάτω εμφανίζονται οι χαρακτήρες για τον κοιτώνα "Hearts Labyul", ο οποίος έχει θέμα το Alice in Wonderland.

 

 

Στο καστ των voice actors περιλαμβάνονται οι:

Natsuki Hanae ως Riddle Rosehearts

Seiichirō Yamashita ως Ace Trappola

Chiaki Kobayashi ως Deuce Spade

Ryōta Suzuki ως Trey Clover

Tatsuyuki Kobayashi ως Cater Diamond

Kazuki Katou ως Maleus Draconia

6

 

Πηγή: animenewsnetwork.com